Vendégváró falatok esküvőre

Az esküvői vendégváró falatoknak általában könnyűnek, ízletesnek és könnyen fogyaszthatónak kell lenniük. Hoztunk néhány ötletet, hogy milyen falatokat kínálhatsz.Mini bruschetta: Friss paradicsommal, bazsalikommal és mozzarellával díszített, apró kenyer vagy bagett szeletek.

Mini quiche: Rendelj miniatűr quiche-t, amelyben szaftos töltelék található. Lehet például hús, spenót, sajt vagy gomba.

 Mini szendvicsek: Kínálj apró szendvicseket, amelyeken különböző töltelékek találhatók, például sonka, sajt, zöldség vagy csirke.

Mini garnélarák koktél: Kínálj  friss garnélarákot, amelyet pikáns szósszal és friss citromkarikákkal díszíthetsz.

Mini húsfasírt: Válassz kis fasírtgolyókat, amelyeket szezámval vagy zöldfűszerrel szórhatsz meg. Az apró méretű fogás könnyen fogyasztható és nagyon ízletes.

Mini quinoa golyók: Gondolj a vegetariánus vendégekre is. Rendelj egészséges, vegán quinoa golyókat, amelyeket különböző fűszerekkel és zöldségekkel ízesíthetnek.

 Mini tűzdelt zöldségek: Kínálj zöldségekből, például uborkából, répából és paprikából színes és könnyen fogyasztható falatkákat.

Mini sült csirkefalatok: Rendelj kis csirkefalatkákat. Felszolgálhattok a csirkefalatok mellé a különböző mártásokat, például  barbecue vagy fokhagymás mártást is.

Mini sajtok és gyümölcsök: Kínálj különféle sajtokat, mint például a camembert, a brie vagy a feta, és párosíts hozzá friss gyümölcsöket, például szőlőt.

Mini desszertek: Gazdagítsd a vendágvárók sorát apró méretű desszertekkel, például mini piskótával, mini süteményekkel vagy mini édes kekszekkel.Vedd figyelembe a vendégek étkezési preferenciáit és ételérzékenységét, és próbálj meg olyan falatokat kínálni, amelyek minél több embernek megfelelőek lehetnek.