Szolgáltatók

Szolgáltatók
Elérhetőség
Összesen 31 találat
Megjelenítés: találat / oldal
Rendezés:
Ásó, kapa, nagyharang indulhat a nagykaland!
Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!
Esküvői látványelemek, melyek ragyogó kiegészítői minden különleges pillanatnak.
SELFIE GÉP, FOTÓAUTOMATA, SELFIEBOX avagy egy ÚJ! EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - Örömteli szórakozás korlátlan fotónyomtatással
Modern Esküvő DJ Szolgáltatás Rendezvényre és Céges Party-ra. Professzionális hang- és Látványos Fénytecnikával & Speciális effektekkel. Magyarország egész területére.
Mottóm: olyat adni, amit pénzen nem lehet megvásárolni! Egy érzést, egy gondolatot, egy könnycseppet, egy csillogást a szembe és a lélekbe. Ilyenkor azt érzem elértem a célom és örök élményt szereztem nem csak a párnak, de a hozzátartozóiknak is.
Egyedi ötleteinket a klasszikus minták, a nagypolgári emlékek és a természet inspirálja. Meghívóink elegáns, időtálló megjelenése és precíz kivitelezése glamúr és egyben meghitt hangulatot kölcsönöz minden eseményhez és bálhoz.
„Az álmok érdekesek ugyan, de mégis minden fontos akkor történik, amikor ébren vagy.” Álmodd Velünk és mi valóra váltjuk álmaitokat!!!
Verebélyi Anita vagyok, okleveles szertartásvezető. Az Álmodd velünk egyik alapítója. A nagy napotokon az egyik legfontosabb feladatot adjátok a kezembe, ami bizalmat, felelősséget, felkészültséget, tiszteletet és nyitottságot feltételez.
Országos kiszállással vállalom esküvői és alkalmi sminkek elkészítését. Várlak szeretettel ajánlatkérésre, álmodjuk meg közösen álmaid sminkjét!
1 2 3